Especificitats

¡Qué pobre memoria es aquélla que sólo funciona hacia atrás!

Lewis Carroll

Aixecar-te i pensar que has de fer això, i allò altre. I que després has d’anar aquí i quan surtis allà a saludar  aquell i al vespre quedar amb l’altre. I ho programes, t’organitzes i quan comences a baixar el primer escaló tot es fa una muntanya. Perquè, en realitat, tu el que vols és poder decidir: què faig avui, on vaig i amb qui. Fins i tot somnies que pots triar cap a on i fins quan. Tant se val. Avui ja faig tard a la primera cita i esclafaré el remordiment sota els peus. S’ha apaivagat un poc el deliri i la bogeria de la vida, la necessitat punyent de menjar-me el món. Ara potser me’l menjaria amb coberts, fins que me’n cansi i torni a fer-ho amb les mans, afamada d’utopies, orgies de sentits i batecs descontrolats. El camí marcat és en línia recta i jo preferesc anar fent esses, a peu coix per arribar més tard. Intentaré oblidar que jo també necessit un Buenos Aires i que en aquests moments tot el que em dius me fa enveja. He tingut algun somni que m’ha fet despertar amb un somriure i l’he emmagatzemat a la memòria. Aquella memòria fragmentària i inconsistent que juga amb tu en els moments de feblesa. De vegades resulta difícil entrar-hi i, en canvi, és impossible de sortir-ne.

– A quant va, l’afecte?
– A 5 euros el quilo.
– Posi-me’n un pessic de cada.

Anuncis
Especificitats

2 pensaments sobre “Especificitats

  1. Laia diu:

    No sé pas com ens ho fem però trobo que compartim moltes coses sense ni parlar-ne, llegeixo sovint el que em passa pel cap. Ah, i m’agradaria creure que ja ho saps, però cada vegada que entro aquí és com que et trobo a faltar una mica més, i que enguany em fa una cosa saber des d’on escrius. Tinc ganes que vagi passant l’estiu…i m’agrada tant que ens fem grans així de bé. Perquè està clar que queixar-nos, queixar-nos, és per vici només, que ho fem.

  2. Potser és per tot el que hem anat compartint al llarg d’aquests anys i, segurament, culpa dels cafès a l’hora de llatí. Sempre he pensat que aquella va ser sa causa de totes ses nostres queixes buides d’argument. I pensa que ara escric des d’aquí, però que prest els nostres díctics tindran es mateix referent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s