I caminar

“Taking steps is easy, standing still is hard” 

(Regina Spektor)

Les passes són feixugues quan no vols arribar enlloc. Especialment quan no vols arribar al lloc on has de ser, on et toca ser. Perquè avui faries alguna bogeria, com per exemple beure’t el cafè amb llet a l’hora de dinar i oblidar que vius en una altra llengua. Recórrer de nou als poetes antics, escriure amb ploma i passar-te hores a la banyera.

I per no arribar al lloc on has de ser caminaries incessantment, arrossegant els peus per alentir cada passa i amb l’ànima a les sabates. I caminaries durant hores sota aquest sol que mig escalfa, que mig es veu, que mig brilla, que mig t’agrada sentir damunt la pell i que ja és mig teu després de tot. I caminaries amb la música a les orelles marcant-te el ritme, probablement amb un tempo grave i amb Marlango destrossant-te els timpans i repetint-te impertinentment

“Make it long and take it slow.
All we have is this free fall.
All we have is this wrong
goal.”

I caminaries sense rumb, deambulant entre carreteres del revés i bicicletes i gent vestida d’estiu quan per tu encara només és primavera, tot i que saps que enguany l’estiu no acabarà d’existir plenament, que es perdrà en el record dels estius anteriors.

I mentre camines pensaries en els Manel i els Mishima en concert o potser simplement en un vermut en una terrasssa i amb les ulleres de sol o en el menjar de casa i el gelat ben fet. I de cop t’adonaries que no tenir temps per pensar que t’enyores no significa no enyorar-te i que “és nit freda per ser juny, no s’està enlloc com a casa”.

Anuncis
I caminar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s